برای خیلی از افراد این سوال مطرح میشود که چه کالاهایی ته لنجی یا ملوانی هستند و چگونه میتوان آنها را وارد کرد؟ همه محصولات را نمیتوان از این راه وارد کشور کرد ولی کالاهای زیادی که وارد کشور میشوند از راه ته لنجی یا کالای ملوانی به ایران میرسند.
موضوعی که حتما باید به آن اهمیت داد این است که بارهای ملوانی را بدون هیچ نگاهی به داخل کشتی میاندازند، نه قوانین حمل و نقل رعایت میشود و نه از کارکنان خبره برای حمل و نقل بهرهگیری میشود. در چنین موقعیتی اگر بار شما جزو بارهای شکننده قرار داشته باشد، هیچ ضمانتی نیست که بار بدون ایراد به دست شما برسد؛ پس باید پیش از اقدام بررسیهای لازم را انجام دهید.
برای واردات کالا از چین با علی والا در سریعترین زمان و با بهترین هزینه کلیک کنید.
برای توضیح بیشتر و بهتر این موضوع که چه محصولاتی را میتوان ملوانی وارد کرد، اول باید بدانید که اصلا واردات ملوانی چیست؟ به طور کلی باید بگوییم که گونهای واردات کالا که به واسطه ملوانان در بندرهای جنوبی ایران توسعه دارد را واردات ملوانی میگویند.
در این گونه واردات برای انتشار بار یا محصولات از راه دریایی و به کمک کشتی بهرهگیری میشوند و ملوانان اجازه دارند تا کالاهای مد نظر را از این راه به مرز ایران وارد کنند. در یک تعریف کامل دیگر میتوانیم بگوییم بر پایه آییننامه اجرایی قانون و ضوابط صادرات و واردات کالای ملوانی کالایی است که مالکان کشتی یا خدمه آن برای واردات محصول مجاز هستند.
در ارتباط با این موضوع باید بگوییم که هیچ انحصاری برای واردات ملوانی از چین وجود ندارد و شرکتهای گوناگونی هستند که در این عرصه آماده عرضه هر نوع خدمات هستند. همانگونه که به طور کلی اشاره نمودیم در این راه از کشتی برای انتشار اقسام کالاها استفاده میکنند.
برای استفاده از خدمات کارگو از چین شرکت بازرگانی علی والا کلیک کنید.
ملوانها موظف هستند که محصولات مد نظر شما را با خود از راه مرزهای آبی ایران و بندرهای مربوط با این مرزها انتقال دهند و وارد ایران کنند. در این مقوله ملوانان برای صادرات و واردات کالا از سهمیه ملوانی خاصی برخوردارند.
شهرهایی که واردات کالای ملوانی در آنها مجاز است
شاید خیلی از افرادی که واردات کالا را انجام میدهند از این موضوع اطلاع نداشته باشند که یکی از اصلیترین فعالیت ساحلنشینان، بازرگانی و سهمیه ملوانی است. طبق بررسیها و ارزیابیهای به دست آمده تعیین شده است که استان بوشهر در سه ماه اول سال ۱۴۰۱ تقریبا حدود ۵ میلیارد دلار محصول ارسال کرده که بنا به بازه زمانی مشابه سال پیش افزایش ۹۶ درصد داشته است. در اصل بندرها و استان های جنوبی ایران معمولا اجازه واردات ملوانی و سهمیه ملوانی را دارند که در سال پیش هم نواحی بیشتری از این قانون برخوردار شدهاند.
شهرهایی که واردات کالای ملوانی در آنها مجاز است
چه کالاهایی را می توان ملوانی وارد کرد
حالا که متوجه شدید واردات ملوانی چیست، شرایط آن چگونه است و کدام بندرها اجازه دارند واردات انجام دهند، زمان آن رسیده تا به جواب مربوط به این سوال را بپردازیم که چه کالاهایی را میتوان ملوانی وارد کشور کرد؟ با اهمیت به قانون و ضوابط گمرک جمهوری اسلامی ایران ملوانها اجازه دارند که کالاهای مجاز را به داخل ایران وارد کنند.
بدون شک و یقینا کالاهای غیر مجاز شامل این گونه از واردات نمیشود و در هر شرایطی غیر قانونی است. قطعا خیلی از افراد تاجر تصور میکنند که کالاهایی مثل لباس و پوشاک سهم و بهره زیادی در این گونه واردات دارند. باید به طور کلی گفت که با پشتیبانیهای دولت ایران این توقع به وجود آمده که کالاهایی مثل مواد غذایی، محصولات بنیادی و محصولات مربوط به دام در صدر این واردات ملوانی قرار بگیرند.
به طور کلی میتوان کالاهایی مثل لوازم آرایشی، کیف و کفش، دوچرخه، خشکبار و غیره را به صورت ملوانی یا سهمیه ملوانی وارد کرد. موضوع مهم این است که بر پایه مصوبات دولت ملوانها میتوانند از تخفیف دستمزد ورودی برخوردار شوند.
این تخفیف مشمول محصولاتی چون مواد غذایی با ۶۰ درصد تخفیف و دیگر نمونههای مواد غذایی تا صد در صد تخفیف دستمزد ورودی مشخص شده است. ضمنا بعضی از انحصارات دولتی برای مرزنشینها تعیین شده است که به آنها مجوز داده شده این کالاها را با ثبت تقاضا و فراهم کردن ارز و رعایت قوانین وارد کشور کنند.
نقش شرکت ها در کالا و سهمیه ملوانی
شرکت واردات و صادرات علی والا یکی از مناسبترین و مطمئنترین شیوههای ترخیص کالا از دیدگاه تاجران را دارد؛ چون احتیاجی به پرداخت حقوق گمرکی نیست. شرکت علی والا با سالها تجربه و آگاهی زیاد در واردات کالا های گوناگون و یاری به واردکنندگان، با به وجود آوردن موقعیت واردات بدون گمرک، تهیه کالای غیرمستقیم با سرمایه اندک میتواند واردات شما را با مقرون به صرفهترین مبلغ و در بازه زمانی کم انجام دهد. به طور کلی سهمیه ملوانی ۶۰۰ میلیون دلار تعیین شده است.
سهمیه ملوانی گونهای از واردات کالا است که در جنوب کشور متداول است. مطابق تعریفی که در ضوابط آمده، کالای ملوانی کالایی است که مالکان لنج میتوانند برای واردات دست به کار شوند. بر پایه آییننامه اجرایی ضوابط و مقررات واردات، هر ملوان در هر سال میتواند ۵ بار کالا حدود ۱۴۰۰ دلار را بدون هیچ مبلغ گمرکی وارد ایران کند.
آشنایی با مفهوم انتقال بار ملوانی
این موضوع سبب اشتغال ۱۴۰۰ نفر در نزدیک چزابه و ۳۰۰۰ نفر در نزدیک شلمچه شده است. بازارهای ملوانی ایران در اهواز و بندرعباس و دیگر شهرهای ساحلی وجود دارند. برای انجام واردات مطمئن حتما به شرکت علی والا مراجعه کنید.
برای ترخیص کالا از چین با علی والا در سریعترین زمان و با بهترین هزینه کلیک کنید.
مزیت های واردات کالای ملوانی از چین
یکی از اصلیترین مشکلاتی که همیشه بازرگانان و واردکنندگان محصولات با آن همراه هستند در ارتباط با مبلغهای گمرکی و واریز آن است. اصلیترین مزایای واردات از راه ملوانی این است که مبلغ ترخیص کالا از گمرک خارج میشود و احتیاجی به واریز آن نیست. به همین علت این شیوه یکی از بهترین و اطمینان یافتهترین شیوههای انتقال بار در بین تاجران به شمار میآید؛ چون که آنها را از واریز هر گونه مالیات یا گمرک خاصی معاف میکند.
روش واردات کالا از چین ملوانی
تمام مراحلی که باید از سوی شما انجام گیرد این است که کالای مورد علاقه خود را برگزینید و مبلغ آن را واریز کنید. بعد باید به شرکتی معتبر مثل علی والا مراجعه کنید تا بتوانید ادامه مراحل کار را به صاحبان آن شرکت بسپارید. جنسهای مدنظر شما در اندازه، مبلغ و هر وزنی که باشد اخذ میشود و بدون ایجاد کوچکترین مشکلی در بندر مد نظر شما انتقال میدهند و بعد برای شما فرستاده خواهد شد.
ارزیابی کالا از چین به شیوه ته لنجی
اگر بخواهیم کالاهایی که میشود از چین به شیوه ملوانی وارد ایران کرد را ارزیابی کنیم، باید گفت که به طور معین به جنسهای ویژهای برای انتقال به صورت ملوانی اشاره نشده است و انحصار معینی در برگزیدن اجناس وجود ندارد.
ارزیابی کالا از چین به شیوه ته لنجی
موارد موثر در بازه زمانی انتقال کالای ملوانی چیست
مدتی که طول میکشد تا بتوانید بار مد نظر خود را از راه ملوانی وارد ایران کنید به موارد گوناگونی ارتباط دارد که هر کدام میتوانند نقش موثری در مشخص کردن زمان ارسال کالا به مرز های ایران داشته باشند.
از اصلیترین موارد که در مشخص کردن زمان این کار موثر هستند که شامل شرایط آب و هوا و وضعیت دریا، مراحل انتقال بار در داخل بندرهای مربوطه، سرعت کار و تعداد کارکنان شرکت طرف قرارداد است.
به طور کلی به غیر از این عوامل سرعت عمل کشتی شرکتی که شما کار انتقال و ترخیص کالای خود را به آن تحویل دادهاید هم از موارد موثر در راه رسیدن بار شما به محل مد نظر است. اصولا واردات از راه ملوانی حدود ۹ تا ۲۱ روز زمان خواهد برد.
موارد تاثیر گذار در قیمت انتقال کالای ملوانی
هنگامی که در ارتباط با قیمت حمل و انتقال و واردات کالا با کشتی به صورت ملوانی صحبت میکنیم، باید به بازه زمانی ارسال بار، مشکلات احتمالی و دیگر موارد گوناگون که در این راه مرتبط هستند نیز اهمیت دهیم. از اصلیترین مواردی که میتوانند در زیاد یا کم شدن هزینه انتقال و واردات کالا موثر باشند موارد زیر است:
اینکه کالا جزو کدام گروه از کالا ها است مانند البسه، مواد غذایی.
اندازه و حجم کالا چقدر است، از لحاظ مالی سود کالا چقدر است و غیره، خلاصه در این زمینه می توانید با شرکت علی والا ارتباط برقرار کنید.
سخن آخر
ما در این مقاله تمام تلاش خود را کردیم تا در مورد کالای ملوانی و عوامل موثر بر آن توضیحاتی از صفر تا صد ارائه دهیم. شما را با سهمیه ملوانی آشنا نمودیم و قطعا آموختید که برای وارد کردن هر کالایی به کشور باید مالیات گمرکی را پرداخت کنید.
برخی اوقات پرداخت این مبلغها برای واردکنندگان دشوار است و آنها را مجبور میکند که خطاهای حمل ملوانی را قبول کنند و بار را بدون واریز مالیات گمرکی به کشور بیاورند؛ پس نخستین علت برگزیدن حمل ته لنجی کم شدن هزینههاست. یکی دیگر از مزیتهای واردات ملوانی دور زدن تحریمها و وارد کردن کالاهای اروپایی و مارک است.
اصولا کالاهایی مانند لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی و غیره از این راه به ایران میآیند. واردات کالای ملوانی یک راه مطمئن برای کسب درآمد کشتیرانیهای جنوب ایران است و سبب توسعه اقتصادی در ناحیه جنوب کشور خواهد شد.
سوالات متداول درباره کالای ملوانی
چه عواملی در بازه زمانی تحویل کالای ملوانی موثر است؟
اصولا ساعتها زمان میبرد تا یک لنج به یکی از بندرهای جنوب کشور برسد، ولی این بازه زمانی در بعضی اوقات زیاد خواهد شد. اما موارد تاثیرگذار در مدت زمان تحویل کالا مثل کشتی، ظرفیت و اندازه جنس و غیره را میتوانیم مثال بزنیم.
بهترین راه واردات کالای ملوانی چیست؟
اگر شما یک ملوان نیستید و از سهمیه واردات کالای ملوانی بی بهرهاید، بهترین راه برای واردات کالاهای مورد نظر خود تعامل با شرکت های متخصص در این زمینه از جمله شرکت علی والا است چون در این زمینه سابقه زیادی دارد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با علی والا تماس بگیرید. تلفن چین ( حسین جاوید ): 008613883921774