تجارت قوانینی در زمینه تولید، عرضه و فروش کالا دارد که ممکن است بین دو یا چند کشور انجام شود. در واقع امروزه سرمایه گذاری در واردات کالا میتواند در تمام این مراحل به صورت بینالملل صورت گیرد.
سرمایه گذاری در واردات کالا در حقوق تجارت بین المللی اهمیت زیادی دارد؛ چرا که مبنا و منشأ بسیاری از فعالیتهای حوزه تجارت خارجی به آن وابسته است. به همین خاطر ما قصد داریم تا در این مقاله بیشتر درباره این نوع سرمایهگذاری صحبت کنیم.
برای واردات کالا از چین با علی والا در سریعترین زمان و با بهترین هزینه کلیک کنید.
شرکت وارد کننده در حقیقت به عنوان واسطه بین کشورهای صادرکننده و واردکننده عمل میکند. این شرکتها به وسیله اشخاص ماهر، متخصص، کاردان، با تجربه و دلسوز مدیریت میشود. مدیریت عالی این اشخاص با تجربه باعث شده تا کالاهایی خوب، با کیفیت عالی و قیمت مناسب روانه بازار شود.
شرکت وارد کننده نخست نیاز جامعه را مورد بررسی قرار میدهد، سپس لیست جامعی از مایحتاج مردم در قسمتهای گوناگون را تنظیم میکند. این شرکتها کالاهایی را وارد کشور میکنند که یا این کالا در کشور تولید نمیشود یا با قیمت بالایی به فروش میرسد. همین موضوعات باعث تشویق شرکتها در جهت وارد کردن این کالاها میشود.
اگر قصد سرمایه گذاری در واردات کالا را دارید، باید توجه کنید که کالاهای وارداتی طبق قوانین گمرکی به سه دسته تقسیم میشوند، انواع این کالاها عبارتند از:
کالاهای مجاز: به کالاهایی گفته میشود که هیچگونه محدودیتی برای واردات کالا نداشته و گمرک بدون هیچ شرطی ورود آن را میسر میسازد.
کالاهای مشروط: کالاهای مشروط فقط در زمان خاص و با رعایت تبصرهها اجازه ورود به کشور را دارند.
کالاهای ممنوع: کالاهایی که از نظر شرع دین اسلام مناسب نیست یا اینکه به مصلحت کشور نبوده و برای سلامت جامعه ضرر دارد ممنوع الورود به حساب میآیند.
برای انجام واردات کالا علاوه بر آشنایی با قوانین مربوط، باید با فرآیند و مراحل اجرایی آن نیز آشنایی داشت و تجربه کافی برای سرمایه گذاری در واردات کالا را کسب کرد.
برخی از این مراحل و فرآیندهای واردات کالا شامل موارد زیر میشود:
اخذ کارت بازرگانی: لازم است که برای سرمایه گذاری در واردات کالا به سازمانهای مربوطه مراجعه کرده و نسبت به اخذ و دریافت کارت بازرگانی خود اقدام کنند. این کارت به دو صورت حقیقی و حقوقی تقسیمبندی شده و از لحاظ کاربردی انواع مختلفی را دارا است.
انتخاب حوزه فعالیت: پس از دریافت کارت بازرگانی نیاز دارید که زمینه و حوزه فعالیت خود را در خصوص واردات کالا مشخص کنید. تعیین زمینه فعالیت میتواند به چندین صورت انجام پذیرد.
آشنایی با قوانین و مقررات روز: برای پیشبرد یک تجارت اقتصادی، لازم است که یک واردکننده به طور روزانه اخبار و اطلاعات مربوط به حوزه فعالیت خود را مطالعه کرده و اطلاعات خود را بروزرسانی کند.
انتخاب کشور و کالای وارداتی: در این مرحله باید کشورهای گوناگون را بررسی کرده و با مشتریان مختلف در کشورهای گوناگون وارد مذاکره شد.
درخواست ارسال پیشفاکتور یا پروفرما: پروفرما یا پیشفاکتور یکی از فرایندهای مهم مراحل واردات کالا بهشمار میآیند.
ثبت سفارش: ثبت سفارش یکی از مهمترین مراحل واردات کالا به شمار میرود. در این مرحله لازم است که واردکننده کالا به سامانه ثبت سفارش وزارت صمت مراجعه نموده و درخواست خود را ارائه بدهند.
آخرین مرحله مربوط به ترخیص کالا است، که با ارائه مدارک مورد نظر نسبت به ترخیص کالا اقدام میکند.
برای استفاده از خدمات کارگو در چین شرکت بازرگانی علی والا کلیک کنید.
نکاتی درباره سرمایه گذاری در واردات کالا
برای شروع هر کاری، سرمایه اولیه شرط اصلی بوده و برای واردات کالا نیز این اصل خیلی مهم است. سرمایه اولیه به نسبت کالایی که میخواهید وارد کنید، متغیر است. باید دقت داشته باشید که سرمایه تنها برای خرید کالا نیست، بلکه برای وارد کردن کالا به کشور نیز به سرمایههایی نظیر هزینه انبارداری، هزینه گمرک، ترخیص کالا و غیره نیاز دارید.
همه ما به طور مداوم در حال تلاش هستیم تا بتوانیم به اهدافی که در نظر داریم دست یابیم و رفاه بیشتری برای خود و عزیزانمان فراهم کنیم. همچنین ممکن است بخواهیم برای آینده تحصیلی و شغلی فرزندانمان، مبلغی را به روشهای گوناگون سرمایه گذاری کنیم. یکی از این انواع روشها، سرمایه گذاری در واردات کالا است که فرد میتواند از این طریق به درآمدهای بالا و پرسودی دست یابد.
سود حاصل از سرمایه گذاری در واردات کالا
واردات کالا یکی از بهترین روشها برای سرمایه گذاری و کسب سود است. واردات کالا از جمله فعالیتهایی است که به سرمایهگذاری نیاز دارد. باید گفت محصولات و کالاهای گوناگونی را می توان در این زمینه انتخاب کرد تا بتوان از مزایای سودآوری آن به آسانی بهرهمند شد.
واردات کالا میتواند فوقالعاده پر رونق و پر سود باشد؛ بنابراین اکثر مردم روی کالاهای وارداتی از چین سرمایه گذاری بیشتری میکنند. اکثر مردم برای تهیه بیشتر مایحتاج خود به برندهای چین مراجعه میکنند.
شرکت علی والا یکی از شرکتهایی است که همیشه در زمینه واردات کالا از چین موفق بوده است در واقع این شرکت با سالها تجربه در زمینه واردات کالا از چین و شناسایی تامین کنندگان اصلی کالا یک فرصت ایده آل و مطلوب را برای تجار علاقهمند به واردات کالا از چین فراهم کرده است.
مزایای سرمایه گذاری واردات کالا
منظور از واردات، خرید کالا یا خدمات از کشوری دیگر و رساندن آنها به وسیله سیستمهای حملونقل و شرکتهای واسطه به بازارهای داخلی است. این کالا یا خدمات در داخل کشور به وسیله شرکت یا فرد واردکننده به مشتریان ارائه میشوند و به این ترتیب، گزینههای خرید آنها افزایش پیدا میکند. سرمایه گذاری در واردات کالا دارای مزایای دیگری هم است که برخی از آنها عبارتند از:
معرفی محصولات جدید به بازار: وقتی محصولی جدید در کشوری تولید میشود، اگر برای بازرگانان جذاب باشد، میتوانند آن را وارد کشور خود کرده و به مشتریان بالقوه خود معرفی کنند.
کاهش هزینهها: یکی دیگر از مزیتهای عمده واردات، کاهش هزینههای ساخت و تولید برخی از محصولات به شمار میرود.
رشد فرهنگی: کالاهای وارداتی میتوانند بر فرهنگ و رفتار جامعه تاثیر بگذارند.
رشد اقتصادی: سرمایهگذاری در واردات کالا یکی از کسب و کارهای پر رونق برای افراد زبده به شمار رفته که از این طریق میتوان اقتصاد جامعه را رشد داد.
افزایش مطلوبیت و رفاه جامعه: برخی از کالا و محصولات وارداتی میتواند سطح زندگی افراد را بهبود ببخشد.
ارائه محصولات با کیفیت بالا: بسیاری از کارآفرینان کالاهایی با بالاترین کیفیت و بیشترین استانداردها را از کشورهای دیگر وارد کشور خود میکنند.
برای خرید از علی بابا و تحویل در ایران با علی والا در سریعترین زمان و با بهترین هزینه کلیک کنید.
دشواری ها و معایب واردات
سرمایه گذاری در واردات کالا نیز همانند دیگر حوزههای تجارت بین الملل به تخصص کافی نیاز دارد و مشکلات واردات کالا همیشه برای بازرگانان چالش برانگیز بوده، برای جلوگیری یا حل آنها، بازرگانان باید اطلاعات به روز و کافی داشته باشند. منظور از معایب واردات کالا در حقیقت همان موانع، ریسکها و دشواریهای این حوزه از فعالیتهای بازرگانی است. از جمله این معایب میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
نوسان مداوم نرخ ارز
تفاوت تعرفهها
زمانبر بودن اخذ مجوز برای ورود کالا و یا ثبت سفارش آن
اخذ مجوزهای واردات کالا و ترخیص آن
موانع تجاری بهویژه در گمرکهای داخل کشور
سختی ارتباط با بازرگانان و تولیدکنندگان در کشورهای گوناگون
وجود موانع و مشکلات زبانی
موانع حمل و نقل کالاها
موانع دریافت کالاها
سخن پایانی
واردات کالا از دیرباز به عنوان یک فعالیت تجاری و اقتصادی شناخته شده است که نقش مهمی را در تامین نیازهای جامعه ایفا میکند. این فعالیت تجاری همواره میتواند سودهای کلانی را برای سرمایه گذاران به ارمغان آورد. برای سرمایه گذاری در واردات کالا باید مراحلی از قبیل اخذ کارت بازرگانی، انتخاب حوزه فعالیت و غیره را انجام داد.
تسهیل تمام این موارد میتواند در بسترشرکتهای تجاری معتبر صورت گیرد. علی والا از جمله شرکتهایی است که به شما این فرصت را میدهد که کالای مورد نظر خود را از تامینکنندگان معتبر در کشور هدف چین خریداری کرده و با حملی مطمئن در مقصد تحویل بگیرید.
سوالات متداول درباره سرمایه گذاری در واردات کالا
واردات کدام قسم از کالاها به عنوان کالایی ممنوع از سوی دولت قرار دارند؟
واردات اسلحه، مواد مخدر، مشروبات الکلی،وسایل و ادوات قمار در شمار وسایلی هستند که واردات آنها به کشور ممنوع است، به همین خاطر سرمایهگذاری در این بخش عملا منتفی است.
سرمایه گذاری در واردات کالا در کدام حوزه تجاری سودآورتر است؟
همه چیز بستگی به میزان سرمایه، نیاز بازار، کشور مقصد و آداب و فرهنگ مردم در استفاده از وسایل دارد با این حال واردات کالاهای اولیه یا کالاهای مصرفی در شمار پرسودترین کالاها قرار دارند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید
برای واردات کالا با علی والا تماس بگیرید. تلفن چین ( حسین جاوید ): 008613883921774